Почати бізнес

Ресторанний
бізнес

Як відкрити прибутковий ресторанний бізнес в умовах високої конкуренції. Якою має бути команда. Як вираховувати ризики та передбачити кризу. Досвід ресторану ОМ NOM NOM – найбільшого в Україні закладу з рослинним меню.

8 відео
58 хв

Олег Мацех

Ресторан Ом Ном Ном

Відео

Корисні матеріали та поради

Терміни:

  • Маржинальність – різниця між собівартістю товару/послуги та кінцевою ринковою ціною.
  • Win-Win – стратегія співпраці, де всі учасники залишаються у виграші.
  • SRM (supplier relationship management) – система управління комунікацією з клієнтами та оптимізацією процесів.
  • Cash flow (грошовий потік) – аналіз факторів, що впливають на надходження грошей.
  • P&L (profits and loss) – звіт про доходи та витрати.
  • Фінансовий баланс – фінансовий стан підприємства у конкретний момент часу.

Отримати сертифікат

Щоб отримати сертифікат, пройдіть тест:

Почати тест