Інтро
Як створити не тільки точку зі смачною випічкою, а й цілу спільноту, котра підтримає твій бізнес у найсуворіший локдаун.
Почати бізнес
Скільки сил та грошей вартує відкриття кондитерської. Чому клієнтів варто "обіймати" та продавати не лише тістечка, а й інформацію. Як правильно дотримуватися технологічних та санітарних вимог. Досвід одного з улюблених закладів киян та гостей міста – кондитерської SEREDA.
Анастасія Балабанова
Веганська кав'ярня Sereda
Як створити не тільки точку зі смачною випічкою, а й цілу спільноту, котра підтримає твій бізнес у найсуворіший локдаун.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.
Як зважитися на зміну професії. Для чого потрібен бізнес-план і чи потрібен взагалі. Перші клієнти: як завоювати увагу та любов.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.
Скільки коштує відкриття кондитерської: витрати на техніку та інтер’єр. Окупність інвестицій. Тонкощі санітарних та технологічних вимог.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.
Розподіл обов’язків. Внутрішня комунікація персоналу. Сервіс “з усмішкою” та його переваги.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.
Чому важливі соцмережі та як з ними працювати. Назви продуктів як реклама. Візуальний контент та його роль.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.
Тепер крок за вами - відкрити власну справу ☺️
Рекомендуємо переглянути інші курси на нашому ресурсі - там багато цікавого та корисного.