
Ф’ючіпси. Інтро
Як побудувати успішний бізнес у сфері харчових технологій. Досвід «Ф’ючіпсів»
Почати бізнес
Як правильно побудувати стратегію менеджменту та без грошей залучити топ-блогерів до просування. Чому важлива впізнаваність бренду. Де шукати канали збуту та виходи на експорт. Як ефективно побудувати роботу колективу та масштабувати компанію. Досвід «Ф'ючіпсів».
Сергій Гайдай
ТОВ «Ф'ючефуд»
Павло Себастьянович
ТОВ «Ф'ючефуд»
Сергій Шакола
ТОВ «Ф'ючефуд»
Як побудувати успішний бізнес у сфері харчових технологій. Досвід «Ф’ючіпсів»
Що є найкращою мотивацією відкрити власну справу; як обрати свою ідею з безлічі; чому варто вірити у власний продукт.
Які три речі потрібно, щоб успішно розвинути бізнес-ідею; чому слід ризикувати, обираючи ідею; для чого аналізувати ринок і як знайти свою нішу.
Чому власники на початках мають самі займатися збутом; для чого ходити на ярмаки зі своїм продуктом та проводити дегустації; як зацікавити споживача у соцмережах.
Що читати та за ким із підприємців стежити, щоб відкрити успішний бізнес.
Як підібрати доречну рекламу; чому варто експериментувати; як зробити так, щоб вами цікавилося телебачення та інфлюєнсери.
Як сконтактувати з великими мережами збуту товарів та переконати, що ваш товар вартісний; чому закриваються молоді підприємства і як цього уникнути.
Як раціонально розподілити обов’язки у колективі; чому важлива дієва організаціна схема та чітко окреслені зони відповідальності.
Чому важливо публічно розповідати про свій товар; яку роль грає візуальне оформлення продукту; чому варто шукати інвесторів та долучатися до акселераторів.
На що звернути увагу бізнесмену-початківцю, щоб уникнути розповсюджених помилок.